ÇEYİZLİK ÇOK DEĞİŞİK LİFLER

Çeyizlik lif örnekleri ,iki katlı el geçirmeli bir lif modeli daha çok çeyizde görsel olarak bulunacak bir lif. Boncuk ve fiyonklarla süslenerek çok güzel bir görüntü sağlanmış.Bu örneği internette gezerken bulmuştum öremediğim için bu resmi yayınlıyorum yapanların ellerine sağlık. Müthiş bir lif.
lif örnekleri

Kare olacak şekilde örülen çilek desenli lif örneği.Lif örgülerinin vazgeçilmez desenlerinden biri de meyvelerdir.Her türlüsü örülüyor bu örnekler farklı renklerde örüldüğünde birbirinden farklı modeller ortaya çıkabiliyor.Bizde gördüğümüz her modeli örüyoruz eksik olmasın diye.Özellikle de çeyize koyacaksak tamam mutlaka her modelden bulunmalı.Lifler özellikle çeyizin en kalabalık ve çeşidi bol olanıdır.
lif modelleri


Çeyiz için örülen lif modellerine yeni bir model daha. Örneği daha iyi göstermek için farklı iki renktte  gösterdim.Bir de bu liften örmelisiniz o kadar çok model varki yeni çıkan gelin damat lifi papatya lif derken şimdi de bunun gibi ağır modeller. Şimdi en önemli lif örneği püsküllü lif modelleri bende bunlardan sizin için başladım anltımlı şekilde lif örneğini paylaşırım.
lif modelleri

lif modelleri

Hiç yorum yok

Fikirleriniz Bizim İçin Çok Değerlidir.