PATİK MODELLERİ

Örgü modelleri patik örgüsü Scarf çorap örgü model otantik eski model patikler fakat bir okadarda sıcak tutan kullanışlı patikler bazı bölgelerde çetik olarak adlandırılan örgüler kış aylarının vazgeçilmez aksesuarı ya da giysilerindendir.







7 yorum
Adsız
Adsız

hep bilinen modeller

Reply
admin

Sitemizde bulunan modellerin tamamı bana ait olup hepsi orjinal modellerdir. Burda en yeni modelleri yaınlamaktayız. Zaten sitemize olan ilgi yaptığımız işin göstergesidir. Tüm ziyaretçilerimize sonsuz teşekkür ederim. Mutlaka eksiklerimiz ve hatamız vardır. Beğeni mesajları olduğu gibi eleştiri mesajlarıda olacaktır mutlaka bütün unlar daha iyi bir site oluşturmamız için bize yol gösterir. Fakat eleştiri yapan ziyaretçilerimiz bize destek olup kendilerinde bulunan değişik orjinal yeni modeller ellerinde varsa ve bize gönderirlerse yayınlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmiştik. Sizlerden yeni modeller bekliyorum. Bende elimdeki yeni modelleri eklemeye devam edeceğim ve en kısa zamanda sitede daha önce eklediğim modellerin daha net ve daha ayrıntılı fotoğraflarını ve açıklamalarını ekliyeceğim. En güzel günler sizinle olsun.

Reply
Adsız
Adsız

ya bn burcu annaemin yaptığı patiği bu siteye fotosunu çekip nasıl koyarımm? lüfen süleyin

Reply
Adsız
Adsız

walla güzel

Reply
Adsız
Adsız

moeller güzel fakat rekleri uyumsuz olmuş elinize saglık

Reply
Adsız
Adsız

biraz daha ağırlıkta havlu kenarı koymanızı istiyorum ayrıca yeni çıkan modellerde olursa daha iyi olur siteniz güzel sürekli takip ediyorum ama benim şimdi havlu kenarına ihtiyacım var dantel olarak::D

Reply
Adsız
Adsız

gercektek modeller muhteşem

Reply

Fikirleriniz Bizim İçin Çok Değerlidir.